Ciolan afumat cu varza la vas roman

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 3961 vizualizari

 

deliciosss!!!

 

INGREDIENTE

  • 100g bacon sau kaiser
  • 100g slanina afumata
  • 3 cepe potrivite
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 varza mare
  • 1 ciolan afumat de 1.5 kg
  • condimente dupa gust , sare,piper,chimen macinat,boia iute
  • 2 lingurite zahar
  • 5 linguri otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza la vas roman:

Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.


Se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului, peste care se aseaza ceapa si ardeiul taiate cubulete, dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se storce putin ca sa se inmoaie varza.


Se aseaza jumatate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complet cu restul de varza, se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 min sa se rumeneasca ciolanul putin!!!


Pofta buunaa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.10.2013, 21:11

O bunatate de preparat

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:26

o bunatate

mihaelar63 1

03.11.2014, 16:33

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu salam si ou la cuptor