Piftie...vegetariana

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Dec 2009 | 9037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piftele de cartofi,
  • masline,
  • 2-3 catei usturoi,
  • 2 fire patrunjel,
  • delikat,
  • apa,
  • ulei,
  • amidon de cartofi sau porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie...vegetariana:

Preparam piftele fr cartofi ca AICI


Punem la foc apa(o cana de apa la 2 lg de amidon de cartofi)cu delikatul cand fierbe razuim usturoiul,apoi adaugam patrunjelul taiat marunt si uleiul,adaugam si amidonul.


intr-o farfurie asezam piftelele si maslinele si turnam peste ele compozitia din amidon...lasam la racit si apoi servim...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie...vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:51

bucatars ca intodeauna e oriunde....super reteta

Michelle 1

04.12.2009, 10:22

am rezolvat..dar se pot folosi orice fel de piftele...

Michelle 1

17.02.2010, 00:47

am adaugat poze cu pasi de lucru!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Racitura din rasol afumat de purcel la slow cooker Crock-Pot 4.7 l