Piftie de cocos

de Ina in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 1696 vizualizari

 

N-am cuvinte...

 

INGREDIENTE

  • pulpele, aripile, pieptul si ghearele de la un cocos (al meu a avut 6 kg. in viu )
  • un piciorus de porc
  • doi morcovi, un ardei gras
  • sare / delikat de legume 
  • doua capatani mari de usturoi
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de cocos:

Punem carnea si legumele in oala sub presiune, acoperim cu apa , adaugam o mana de sare si fierbem pentru cca. 60 minute.


Cand carnea se desprinde usor de pe oase se opreste focul, scoatem carnea si o lasam putin sa se raceasca , apoi o curatam de pe oase. Legumele se scot , ardeiul se indeparteaza, iar morcovul il putem taia rondele pe care le folosim la decorat piftia.


Curatam si maruntim usturoiul, apoi il adaugam in zeama de piftie lasandu-l cca 5 minute, dupa care strecuram zeama pentru indepartarea acestuia. Potrivim de sare si mai adunam grasimea stransa deasupra .


Carnea dezosata o punem in castroane, asezam printre bucatile de carne si rondelele de morcov fiert , apoi turnam zeama deasupra cat sa acopere carnea si dam totul la rece, pana se incheaga.

 

TIPS-URI

1

Legumele adaugate la fiert dau supei o aroma deosebita 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

mena29 1

30.01.2012, 14:21

Ce buna a mai fost

MotanLaOale 1

30.01.2012, 15:48

buna buna

mihaelar63 1

02.02.2012, 02:02

Trebuie incercata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Piftie de cocos