Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara

de iri_iri in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare pui,
  • 3 cepe,
  • o cana de orez,
  • o legatura de marar,
  • sare,piper si castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara:

Curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt.  

Ceapa taiata o punem la inabusit cu ulei si un pahar de apa,dupa care adaugam si aripioarele care au fost spalate.    

Mai adaugam 4 cani de apa si lasam sa fiarba bine aripioarele,dupa care le scoatem si le punem intr-o tigaie cu ulei si le prajim putin cat sa se maroneasca un pic.  

In apa ramasa in oala unde au fiert aripioarele adaugam orezul sare si piper dupa gust si la final mararul spalat si tocat marunt,dupa care lasam sa fiarba orezul.  

Se serveste cu castraveti murati sau chear cu salata de varza rosie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

de obicei folosesc si morcov taiat rondele dar cum nu am avut nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

iri_iri 1

26.06.2013, 15:28

sincer tot cu castravetii am inceput si eu ...va pup pe toate

Rocsi 1

26.06.2013, 21:33

Putin pilaf vreau si eu

babi5 1

21.08.2013, 21:02

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui