Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara

de iri_iri in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 2668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare pui,
  • 3 cepe,
  • o cana de orez,
  • o legatura de marar,
  • sare,piper si castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara:

Curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt.


Ceapa taiata o punem la inabusit cu ulei si un pahar de apa,dupa care adaugam si aripioarele care au fost spalate.


Mai adaugam 4 cani de apa si lasam sa fiarba bine aripioarele,dupa care le scoatem si le punem intr-o tigaie cu ulei si le prajim putin cat sa se maroneasca un pic.


In apa ramasa in oala unde au fiert aripioarele adaugam orezul sare si piper dupa gust si la final mararul spalat si tocat marunt,dupa care lasam sa fiarba orezul.


Se serveste cu castraveti murati sau chear cu salata de varza rosie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

de obicei folosesc si morcov taiat rondele dar cum nu am avut nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

iri_iri 1

26.06.2013, 15:28

sincer tot cu castravetii am inceput si eu ...va pup pe toate

Rocsi 1

26.06.2013, 21:33

Putin pilaf vreau si eu

babi5 1

21.08.2013, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciocanele de pui