Pilaf cu carne de oaie

de luminita20_2006 in Oaie, 3 Noi 2009 | 4093 vizualizari

 

carnea de oaie am invatat sa o prepar saptamana trecuta cand am fost acasa la mama ( din acesata cauza am si lipsit cu retetesaptamana trecuta)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 4 cani apa
  • 400 gr carne oaie 
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de oaie:

Se pune apa la fiert cand incepe sa fiarba apa se pune carne se lasa da dea in cateva clocote, acest procedeu de repeta de 2 ori.(Carnea de oaie se "oapareste" pentru ai"lua" mirosul ). Morcovul si ardeiul si ceapa se taie cuburi apoi se pun la calit in ulei iincins, se adauga cele 4 cani de apa si carnea si se lasa sa fiarba, cand e gata carnea se adauga orezul si se condimenteaza.Se lasa sa fiarba

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ANCA 1

03.11.2009, 23:08

asa as manca niste carne de oaieeee..interesanta combinatia cu orez, nu am incercat-o asa.

luminita20_2006 1

04.11.2009, 10:09

SA STII CA ESTE FOARTE BUNA ANCA
Eu nu prea ma omor cu carnea de oaie ca are un miros specific dar a iesit f buna si nici nu avea miros; pt ca am respectat indicatiile lu mama

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Plov