Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

de housy in Porc, 26 Iun 2010 | 4772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pahare cu orez
  • 12 pahare cu apa
  • 5 bucati carne afumata de la borcan (in untura)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 2 cepe mijlocii
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita afumata "de la borcan":

- am pus apa la fiert


- cand aceasta clocoteste, adaug orezul si amestec


- pun ceapa tocata marunt


- si morcovul taiat cubulete


- sare, piper


- cand aproape e fiert orezul, adaug carnea taiata si ea cubulete


- presar marar


- mai las putin pe foc cu capac


Niste castraveciori murati merg de minune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ana 1

27.06.2010, 11:30

bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata

housy 1

27.06.2010, 12:05

si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

Laly 1

27.06.2010, 23:08

Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor