Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2014 | 1652 vizualizari

 

Am realizat o reteta simpla si gustoasa pe care o poate face oricine si poate fi lesne servita singura, sau ca garnitura la friptura.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 1 ceapa tocata
  • 500 ml supa de legume sau pui
  • 100 g ciuperci feliate
  • sare, piper, foaie de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER):

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa COOKING TIME si se selecteaza 5 minute. Apasam butonul START. Se amesteca ocazional.


2. La finalul celor 5 minute se adauga ciupercile, orezul si supa. Apasam butonul MENU si selectam programul PILAF. Se inchide capacul si se apasa START.


3. Cu 5 minute inainte de finalizarea programului asezonam cu sare si piper si se adauga foaia de dafin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

GABRIELACALI 1

04.11.2014, 08:09

Va multumesc frumos pentru aprecieri,Bya Ralu si Rocsi!

dantes 1

04.11.2014, 12:12

Bun!

Panacris 1

09.11.2014, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"