Pilaf cu copanele la cuptor

de Sim0na in Pui, 19 Feb 2012 | 4959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocănele pui
  • condiment pentru carne pui
  • boia de ardei iute
  • 4 caţei usturoi
  • oregano
  • 1 lingură delikat

 

  • 1 morcov mic
  • ½ ardei roşu
  • 10 cm tija praz
  • 1 ceapă mică roşie
  • 50 g mazăre congelată
  • 50 g fasole verde congelată
  • 50 g ciuperci congelată
  • ¾ cană orez bob lung
  • ½ linguriţă curry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu copanele la cuptor:

Ciocănele de pui le-am condimentat, amestecănd bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore.

După 2 ore am pus ciocanele într-un vas de yena şi am dat la cuptor pentru 1 oră.

Am pregătit legumele, am pus la calit morcovul, ardeiul, prazul, ceapa, iar când acestea s-au înmuiat putin am adăugat orezul. Am lasat cca 2 minute, apoi am pus si legumele congelate. Am adugat puţină apă caldă şi  am lăsat să se fiarbă. Când orezul a fost aproape gata, am pus ½ linguriţă curry. Am pus orezul într-un vas de yena şi am dat la cuptor ptr 15 minute.

Am servit ciocanelele cu orezul cu legume, împreună cu o salata combinată de vară  (salată verde, ridichi, rosii, castravete, praz, ceapă roşie).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu copanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:50

Ubulika 1

20.02.2012, 09:04

Sim0na 1

20.02.2012, 09:15

Multumesc tuturor! O mancarica gustoasa si usurica! Pupici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno