Pilaf cu galbiori

de Corinuta in Mancaruri de post, 6 Aug 2013 | 2637 vizualizari

 

Mai frumos si mai spectaculos trebuia sa iasa, dar nah, macar e bun! Tare imi plac ciupercile si de cand am descoperit ca nemtii importa galbiori, m-am abonat si eu la o caserola pe saptamana :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez
  • 200 g galbiori
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cani supa de pui sau apa
  • sare, piper macinat, chilli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu galbiori:

Se curata legumele si se toaca dupa preferinta, eu ceapa am taiat-o cubulete, ardeiul felii, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare. Se pune ceapa la calit in uleiul incins, se adauga morcovul, iar apoi ardeiul.


Intre timp se spala bine galbiorii si se toaca grosier, apoi se pun si ei la calit. Cand s-au inmuiat legumele, se adauga orezul spalat bine, se amesteca cateva minute, apoi se adauga supa calda si se lasa sa fiarba. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, iar cand orezul a absorbit toata supa se ia de pe foc.


Se poate servi ca atare sau ca garnitura, cum doriti.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti supa de pui, adaugati apa calda si putin condiment pentru supa de pui, sau doar apa

2

la sfarsit puteti presara peste pilaf putina verdeata tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kukibella 1

06.08.2013, 17:30

mamaieelena 1

06.08.2013, 18:49

delicios

Corinuta 1

06.08.2013, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post cu ciuperci