Pilaf cu legume la cuptor

de madi_marin in Mancaruri de post, 16 Mar 2012 | 4241 vizualizari

 

Nu mi-e poftă des de pilaf şi mai ales cu legume, dar pentru că vroiam ceva uşor…fără carne, m-am gândit să fac o porţie mică. A ieşit foarte bun şi a mers de minune cu nişte castraveciori la saramură

 

INGREDIENTE

  • 1 cană de orez
  • 1 /2 ardei gras roşu
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 sfeclă roşie mică
  • sare
  • piper boabe
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume la cuptor:

Se spală orezul în mai multe ape.

Legumele tăiate mărunt se călesc în puţin ulei, apoi se adaugă peste orez, se pun şi sare şi piper şi apă de două ori mai multă decât cantitatea de orez. Se dă vasul la cuptor la foc potrivit până ce orezul e gata.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

madi_marin 1

17.03.2012, 17:57

Ica_mama.....multumesc....

Sylvia 1

18.03.2012, 15:32

superb !

madi_marin 1

18.03.2012, 18:20

Sylvia...multumesc...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci