Pilaf cu piept de pui si legume

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2019 | 3106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa potrivită
  • 1 morcov
  • 1 ardei mic portocaliu
  • 1 roșie potrivită
  • 2 lingurițe delikat
  • 3 linguri ulei
  • 3 căni apă
  • 1 cană cu orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui si legume:

Punem uleiul într-o cratiță mai înaltă, lăsăm să se încingă și adăugăm ceapa tăiată cuburi, morcovul cuburi, ardeiul mărunt și la sfârșit, roșia, tot cuburi. Le lăsăm să se înmoaie și adăugăm pieptul de pui bucăți mici. După 5 minute adăugăm orezul spălat și scurs bine de apa. Călim puțin și adăugăm delikat ul și cele 3 căni de apă. Punem capacul și lăsăm la foc mic vreo 30 minute. Dacă vasul e antiaderent (e de preferat) nu amestecam, dar urmărim să nu scadă apa și să se ardă. După cele 30 minute e gata (depinde de aragaz). Bobul de orez să fie fiert. Se servește alături de salată sau murături.
Poftă bună !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"