Pilaf cu şniţele de soia

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 2 Apr 2012 | 2511 vizualizari

 

E bunnn....credeţi-mă...e reţeta mamei.

 

INGREDIENTE

  • 100 g şniţele de soia;
  • 1 cană orez;
  • 1 ceapă;
  • 3 căţei de usturoi;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 1 lgţ cimbru;
  • 1 foaie de dafin;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu şniţele de soia:

Se fierb şniţelele de soia în apă cu sare, cimbru, foi de dafin, usturoi. Se scurg bine într-o strecurătoare. Se prăjesc în ulei încins.


Se prepără orezul - se căleşte puţin ceapa, apoi se adaugă orezul (spălat) şi apa. Se condimentează cu sare, piper. Orezul se fierbe timp de 10 minute, se pun deasupra şniţelele de soia, se mai lasă pe foc 2-3 minute. Se acoperă vasul cu un prosop apoi cu un capac, se lasă "să se odihnească" timp de 10-15 minute.


Poftă bună!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu şniţele de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

03.04.2012, 21:29

Sim0na 1

03.04.2012, 21:55

Tare bun!!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:46

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci