Pilaf Cucurigu

de epurasha2bb in Mancare copii, 29 Apr 2010 | 4632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcovas
  • 1 ceapa
  • 1 canuta de orez
  • sare
  • 2 graunti de usturoi
  • marar verde
  • piper negru
  • pt.decor bucatele mici de morcov, ciuperci, caper, salata verde

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf Cucurigu:

Reteta pentru cocosel:

am fiert orezul in apa cu putina sare mare pana s-a umflat de tot.Apoi am calit o ceapa mare cu un morcov mic ras pe razatoarea mica si cu 2 graunti mici de usturoi tocati marunt de tot.Am adaugat si orezul fiert si le-am calit impreuna cu putin ulei de masline.Am adaugat piper proaspat rasnit(e mai aromat)si putin marar proaspat tocat fin de tot. Apoi am aranjat orezul ca o ”pasare” si am ornat cu bucatele de morcov pe post de cioc, creasta, punguta de sub cioc, picioare si pene din coada si cu capere ochii, frunze de salata verde sau ceapa verde pentru coada si aripa, bucatele de ciuperca pentru piept si aripa.

Voila!a iesit un orez delicios, cu gust dulce de la ceapa calita si aroma fina de piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf Cucurigu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte