Pilaf de orez cu aripi de pui prajite

de marcela1979 in Pui, 4 Mai 2016 | 2093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc aripi de pui
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • ulei
  • sare,piper
  • orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu aripi de pui prajite:

Aripioarele de pui se spala si se pun la fiert si se ia spuma care se formeaza. Cand sunt fierte se strecoara supa si aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie cu ulei.


Se curata si se spala zarzavatul. Intr-o cratita se pune ulei si se pune pe foc .Se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul tocat cubulete si morcovul dat pe razatoare. Se lasa sa se caleasca si se pune supa de pui si se lasa sa fiarba. Orezul se spala si se pune in cratita. Se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei. Cand orezul este fiert se pune sare si piper dupa gust si se adauga rosia tocata cubulete. Se amesteca si se lasa sa fiarba si rosia.


Cand este fiarta si rosia se stinge focul.


Se serveste pilaful cu aripile de pui prajite.

 

TIPS-URI

1

Cand fierbi orezul se pune la 4 parti de lichid o parte de orez.

2

Rosia se adauga la sfarsit, dupa ce toate sunt fierte, ca sa nu se intareasca restul ingredientelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu aripi de pui prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

04.05.2016, 21:11

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:53

mirela0911 1

05.05.2016, 09:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci