Rulada de pui cu emmentaler

de Bucataras in Pui, 28 Ian 2014 | 6163 vizualizari

 

Am primit de la un prieten un gem de piersici cu ardei. Si m-am tot gandit cum si la ce sa-l folosesc, pana mi-a venit ideea...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 fasii piept de pui
  • gem de piersici cu ardei (usor picant)
  • 70 g emmentaler (aproximativ)
  • condimente italienesti
  • crema balsamica
  • o mana de rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu emmentaler:

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura.


Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti.


Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler.


Am rulat pieptul de pui, cu grija, pentru a nu se desface fasiile si a nu iesi "umplutura", l-am asezat intr-un vas de Yena, l-am condimentat cu sare si piper, dupa care am uns rulada cu crema balsamica si am stropit-o cu putin ulei de masline. Am adaugat in vas si putina apa si l-am pus la cuptor.


Cand rulada a prins o usoara culoare aurie, am scos-o din cuptor.


Am taiat rulada rondele si am aranjat-o pe un pat de rucola.


Combinatia mi s-a parut foarte interesanta: emmentalerul topit impreuna cu gemul de piersici cu un gust usor picant i-au dat savoare pieptului de pui, altfel destul de fad.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu emmentaler" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Mihaela11_jo 1

04.02.2014, 22:47

Mmmmmmmmmmmmm ce aromat

olivee 1

03.03.2014, 19:41

ce bine arata

noiinbucatarie 1

07.02.2016, 19:43

cat de bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu garnitura de cartofi