Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta

de Corinuta in Pui, 5 Iun 2011 | 7046 vizualizari

 

By Gaby_d. Nici la reteta asta nu am modificat mare lucru ptr ca e foarte buna si v-o recomand, o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri fulgi de porumb pisati
  • 1/2 lamaie
  • boia de ardei
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta:

Se spala si se sterge pieptul de pui, apoi se feliaza si se bate putin cu ciocanelul pentru carne - eu le bag pe rand intr-o punguta si le bat usor. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu sare, piper, boia si sucul stors de la o jumatate de lamaie. Cu acest amestec se ung snitelele si se lasa sa stea asa jumatate de ora.


Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se pun separat pe o farfurie faina, pe alta fulgii de porumb. Se pune ulei la incins intr-o tigaie. Se dau snitelele prin faina, ou si fulgi de porumb si se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc.


Sunt asa de bune incat numai asa o sa le fac de acum incolo!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:20

grozav au iesit

MotanLaOale 1

06.06.2011, 09:31

bun bun

Corinuta 1

06.06.2011, 12:43


Gabyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui