Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta

de Corinuta in Pui, 5 Iun 2011 | 6349 vizualizari

 

By Gaby_d. Nici la reteta asta nu am modificat mare lucru ptr ca e foarte buna si v-o recomand, o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri fulgi de porumb pisati
  • 1/2 lamaie
  • boia de ardei
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta:

Se spala si se sterge pieptul de pui, apoi se feliaza si se bate putin cu ciocanelul pentru carne - eu le bag pe rand intr-o punguta si le bat usor. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu sare, piper, boia si sucul stors de la o jumatate de lamaie. Cu acest amestec se ung snitelele si se lasa sa stea asa jumatate de ora.


Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se pun separat pe o farfurie faina, pe alta fulgii de porumb. Se pune ulei la incins intr-o tigaie. Se dau snitelele prin faina, ou si fulgi de porumb si se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc.


Sunt asa de bune incat numai asa o sa le fac de acum incolo!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:20

grozav au iesit

MotanLaOale 1

06.06.2011, 09:31

bun bun

Corinuta 1

06.06.2011, 12:43


Gabyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Thai cu curry si lapte de cocos