Pilaf de orez cu ciuperci

de marcela1979 in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 5009 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • orez 150 gr
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 gr ciuperci
  • ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
  • 3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci:

Ceapa se curata si se toaca marunt si se pune la calit intr-o cratita cu ulei.Morcovul curatat se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se adauga peste ceapa la calit.Ciupercile se toaca si ele si se pun sa se caleasca impreuna cu ceapa si morcovul.Se adauga o lingura de pasta de rosii si 3 cani de apa si se lasa sa fiarba.Orezul se spala si se pune la fiert cand apa clocoteste.Se lasa sa fiarba pana e orezul fiert si se pune vegeta si piper dupa gust si frunze de patrunjel tocate.Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marcela1979 1

05.12.2010, 07:08

mersi mamaie

marcela1979 1

05.12.2010, 07:08

multumesc nadina

susu 1

08.12.2010, 13:22

si mie imi place mult orezul cu ciuperci, este deosebi iar castraveciorii tai imi fac cu ochiul.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf sarbesc