Pilaf de orez cu ciuperci

de marcela1979 in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 3814 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • orez 150 gr
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 gr ciuperci
  • ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
  • 3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci:

Ceapa se curata si se toaca marunt si se pune la calit intr-o cratita cu ulei.Morcovul curatat se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se adauga peste ceapa la calit.Ciupercile se toaca si ele si se pun sa se caleasca impreuna cu ceapa si morcovul.Se adauga o lingura de pasta de rosii si 3 cani de apa si se lasa sa fiarba.Orezul se spala si se pune la fiert cand apa clocoteste.Se lasa sa fiarba pana e orezul fiert si se pune vegeta si piper dupa gust si frunze de patrunjel tocate.Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

marcela1979 1

05.12.2010, 07:08

mersi mamaie

marcela1979 1

05.12.2010, 07:08

multumesc nadina

susu 1

08.12.2010, 13:22

si mie imi place mult orezul cu ciuperci, este deosebi iar castraveciorii tai imi fac cu ochiul.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume