Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 2 Apr 2012 | 11105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 linguri bulion
  • supa de la pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 conserva de ciuperci
  • vegeta,boia dulce,patrunjel
  • ulei masline
  • pentru pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri bulion,
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui:

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta. Ceapa se taie marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica, ciupercile se mai maruntesc. Se pun intr-un ceaun ceapa si morcovul la calit in ulei de masline, dupa 3 minute se adauga orezul si se lasa 5 minute la calit .Dupa care se adauga treptat din supa formata prin fierberea pulpelor de pui. Se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipi. Se adauga si condimentele iar dupa 25 minute e totul gata.


Pulpele de pui se pun in tigaie cu 1 morcov si 1/2 ceapa la prajit. Se adauga bulion si apa cat sa acopere iar la sfarsit se stropesc cu vin rosu

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

03.04.2012, 09:57

multumesc pentru aprecieri

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:54

arata bine

Bya Ralu 1

05.04.2012, 16:12

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit