Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Carnea de gaina se spala bine si se pune la fiert cu apa si sare timp de o ora si jumatate la foc potrivit.
Dupa ce a fiert carnea, se taie marunt ceapa si morcovii si se pun la inabusit intr-o cratita cu uleiul si o cana de apa.
Dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea si se lasa la prajit timp de 15 minute.
Orezul se spala bine si se adauga in cratita impreuna cu 3 cani de supa in care a fiert carnea de gaina.
Ardeiul se taie marunt, se adauga si el peste orez, se condimenteaza cu sare si se baga la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.
Cand este gata, se scoate din cuptor si se presara patrunjel si marar verde.
Se serveste cu salata de ardei copti
1
se pot adauga si 1-2 rosii taiate marunt
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult