Pilaf de orez cu gaina de tara

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2015 | 5002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpele si pieptul de la o gaina de tara
  • o cana de 250 g orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu sau verde
  • 2 linguri de ulei
  • o cana de apa
  • 3 cani de supa in care a fiert carnea
  • sare
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu gaina de tara:

Carnea de gaina se spala bine si se pune la fiert cu apa si sare timp de o ora si jumatate la foc potrivit.


Dupa ce a fiert carnea, se taie marunt ceapa si morcovii si se pun la inabusit intr-o cratita cu uleiul si o cana de apa.


Dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea si se lasa la prajit timp de 15 minute.


Orezul se spala bine si se adauga in cratita impreuna cu 3 cani de supa in care a fiert carnea de gaina.


Ardeiul se taie marunt, se adauga si el peste orez, se condimenteaza cu sare si se baga la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.


Cand este gata, se scoate din cuptor si se presara patrunjel si marar verde.


Se serveste cu salata de ardei copti

 

TIPS-URI

1

se pot adauga si 1-2 rosii taiate marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:43

Suuper, stiu cum este gustul de pilaf cu gaina de tara!

christyansen 1

27.11.2015, 17:47

f bun bv bv bv bv bv bv bv

Moni_alex 1

27.11.2015, 22:12

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu carne tocata