Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 1364 vizualizari

 

Sotul meu si-a dorit sa ii fac pilaf, el a facut pieptul  de pui, taiat gen nuggets.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru pilaf:
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ardei
  • 3-4 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 3 cani de supa
  • parmesan dupa gust
  • sare
  • piper mozaic
  • frunza de patrunjel
  • suc de rosii-1 cana
  • putin cimbru
  • piper cayenne
  • Ingrediente pentru piept de pui pane:
  • 500 gr piept de pui
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • 1 ou
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane:

Pregatirea pilafului:


Intr-o oala de marime mijlocie se caleste ceapa in unt. Apoi se adauga morcovul ras si o lingurita de zahar. Se caleste la foc mediu.


Apoi se adauga orezul, supa,cimbrul, rosiile in sos propriu, piperul mozaic si cayenne, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic.


Intre timp se adauga si ardeiul taiat cubulete.


Se fierbe pana este orezul gata.


Catre sfarsit se supravegheaza si amesteca in continuu.


Cand este gata se ia de pe foc se adauga parmesanul si patrunjelul si se serveste calda.


Pregatirea pieptului de pui pane:




Bucatile de piept de pui se taie gen nuggets.


Se presara sare, piper si boia peste ele.


Apoi se dau prin oul batut cu furculita.


Pe urma se dau prin pesmet si apoi se prajesc in tigaia incinsa, pana devin aurii.


Se serveste cald!


 

TIPS-URI

1

O combinatie minunata de pilaf cu piept de pui pane si o salata de ardei copti sau cu sfecla rosie.

2

Optional se adauga putin vin alb si parmesan (in pilaf).

3

Se pot alege condimentele preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

29.12.2015, 21:23

Vin la tine la masa maine!

mirela0911 1

30.12.2015, 09:52

Perfectă pentru prânz!

Corinuta 1

26.01.2016, 19:19

Si din asta vreau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patatas