Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi

de Lily_Musat in Pui, 5 Iun 2009 | 17254 vizualizari

 

O mincarica buna buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez prefiert
  • delicat de gaina 2 lingurite
  • condiment pentru pilaf 1 lingurita
  • 2 linguri de ulei
  • o ceapa tocata
  • un morcov razuit
  • un ardei rosu
  • 500 g pipote de pui si inimi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi:

Punem la fiert pipotele si inimile. Le fierbem bine. Intr-o tigaie calim in ulei legumele (ceapa, morcovul, ardeiul). Dupa ce au fiert pipotele le punem in tigaia cu legume si le mai lasam putin pe foc sa se caleasca.


Separat intr-o craticioara punem orezul la fiert.Adaugam in apa condimentele si sarea si lasam sa fiarba bine orezul pana cand se umfla.

Legumele cu pipotele si inimile le amestecam cu orezul si astupam cratita (oprim focul la aragaz) cu capac.

Eu am facut si o salata din varza, ceapa, rosii si masline in care am pus ulei de masline si am stors lamaie si sare.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

cory 1

21.02.2010, 13:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui