Pilaf de orez cu pui

de lacrimioara in Pui, 16 Ian 2011 | 45129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripioare pui,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov,
  • piper dupa gust,
  • o cana  si jumatate de orez,
  • cimbru,
  • sare dupa gust,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pui:

Punem ceapa la prajit in ulei pana se sticleaza, adaugam morcovul lasam mai un minut dupa care punem aripioarele de pui le lasam putin , apoi adaugam apa cat sa le acopere, piper si cimbru si lasam la fiert.Punem orezul la fiert in 6 cani de apa


dupa ce a fiert il punem peste carnea fiarta amestecam si mai lasam cateva minute


oprim focul si punem patrunjelul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

corina241 1

16.01.2011, 23:37

eu il ador

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:00

e delicios si cu muraturi alaturi hmm....

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:28

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane la cuptor