Pilaf de orez cu tocanita de porc

de monik80 in Porc, 17 Mar 2015 | 3139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pilaf:
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 borcan ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • vegeta
  • apa
  • pasta de ardei
  • 500 g orez
  • Tocanita:
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura boia
  • ulei
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • maghiran
  • putin oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de porc:

Pilaf: se toaca ceapa si morcovii marunt si se pun la calit in putin ulei, dupa care se adaugam 2-3 linguri pasta de ardei sau un ardei gras rosu. Orezul se spala si se adauga peste ceapa si morcovi, punem apa si lasam sa fiarba putin, dupa care se pun si ciupercile si condimentele, se adauga apa din cand in cand pana cand orezul e fiert si se ingroasa putin, la sfarsit se pune patrunjel.

Tocanita: se taie 2-3 cepe marunt si se pun la calit, cand ceapa este calita se adauga o lingura de boia si 2 de pasta de ardei. Punem si carnea taiata cubulete peste ceapa si o lasam cam 2-3 min la calit, dupa aceea se adauga apa, cand incepe sa fiarba se pun condimentele, se adauga apa putin cate putin pana cand carnea e fiarta si apa se face ca un sos, la sfarsit adaugam pasta de tomate si patrunjel (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu costita afumata si carnaciori