Pinguini aperitiv

de mini_didi in Mancare copii, 2 Mai 2014 | 4695 vizualizari

 

Perfecti la onomastica noastra , a copiilor...si nu numai :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 3 pinguini:
  • 7 masline negre
  • 3 felii morcov
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 3 scobitori
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini aperitiv:

Triunghiurile de branza topita le modelam cu mana sub forma rotunda.

Luam o felie morcov si o decupam un triunghi,pe care il pastram deoarece il vom folosi.

Pe felia de morcov punem branza topita.

Luam o maslina , o taiem in jumatate si facem aripile pinguinului.

Dintr-o maslina intreaga facem capul.

Din bucatica de morcov pastrata facem ciocul.

O alta maslina o taiem bucati mici din care facem nasturii.

Fixam totul cu o scobitoare.

La fel procedam pentru a face si ceilalti doi pinguini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante