Pinguinul din farfurie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 6131 vizualizari

 

un aperitiv haios si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert
  • 2 masline mari negre
  • branza de capra 50g
  • 2 linguri crema de branza cu smantana
  • cateva coacaze rosii
  • 1 fir de ceapa verde subtire
  • 2 rondele de morcov
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguinul din farfurie:

Se fierbe oul si se curata de coaja sub jet de apa rece.Se taie putin baza pentru stabilitate.Se fac aripioare si capsor din masline negre ce se fixeaza cu o scobitoare.


Se taie 2 rondele din morcov si se cresteaza putin realizand talpitele si cioculetul.


Crema de branza se amesteca bine cu branza de capra.La final se presara ceapa verde fin tocata si bobitele de coacaze.


Pinguinul se aseaza in mijlocul farfuriei cu crema de branza.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti coacaze rosii se pot pune bobite de rodie in schimb, merg foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguinul din farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

21.07.2010, 17:04

alice cu multa placere, sunt cea mai fericita cand aud ca cineva a facut o reteta de a mea si a fost multumit!

nancy 1

15.08.2010, 21:10

Este asa de haios aperitivul acesta,ca de abia astept sa am oaspeti la masa.O sa fie o mare incantare pentru ochi .Ii dau "gata"...ha ha ha

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:20

mersi nancy! si eu l-am facut din nou la ziua fetitei mele Deea de 3 ani si toti copiii au fost incantati iar cei mari se uitau cu jind ca ar fi vrut si ei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv