Pinguinul din farfurie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 6368 vizualizari

 

un aperitiv haios si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert
  • 2 masline mari negre
  • branza de capra 50g
  • 2 linguri crema de branza cu smantana
  • cateva coacaze rosii
  • 1 fir de ceapa verde subtire
  • 2 rondele de morcov
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguinul din farfurie:

Se fierbe oul si se curata de coaja sub jet de apa rece.Se taie putin baza pentru stabilitate.Se fac aripioare si capsor din masline negre ce se fixeaza cu o scobitoare.


Se taie 2 rondele din morcov si se cresteaza putin realizand talpitele si cioculetul.


Crema de branza se amesteca bine cu branza de capra.La final se presara ceapa verde fin tocata si bobitele de coacaze.


Pinguinul se aseaza in mijlocul farfuriei cu crema de branza.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti coacaze rosii se pot pune bobite de rodie in schimb, merg foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguinul din farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

21.07.2010, 17:04

alice cu multa placere, sunt cea mai fericita cand aud ca cineva a facut o reteta de a mea si a fost multumit!

nancy 1

15.08.2010, 21:10

Este asa de haios aperitivul acesta,ca de abia astept sa am oaspeti la masa.O sa fie o mare incantare pentru ochi .Ii dau "gata"...ha ha ha

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:20

mersi nancy! si eu l-am facut din nou la ziua fetitei mele Deea de 3 ani si toti copiii au fost incantati iar cei mari se uitau cu jind ca ar fi vrut si ei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu prietenii