Pipotele si inimioare servite in vas de lemn

de corina241 in Pui, 19 Oct 2010 | 2989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote+inimi
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ardei verde mic
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • crenguta de cimbru 
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • verdeata(marar) proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipotele si inimioare servite in vas de lemn:

pipotele si inimioarele se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-o craticioara unde le calim cateva minute in putin ulei, apoi adaugam ceapa taiata marunt pe care o lasam pana se face aurie si stingem cu un pahar de apa si putina sare. Ardeiul il taiem in 4 si-l lasam sa fiarba pentru a-si lasa gustul (pt ca mai apoi il vom scoate).

Dupa ce au fiert bine inimioarele si pipotelele (vreo 20 minute la foc potrivit) adaugam pasta de tomate,piperul,foile de dafin si crenguta de cimbru si le lasam in continuare pe foc. Doar atunci cand s-a legat sosul adaugam usturoiul taiat marunt si totu'-i gata. Verdeata spalata si tocata marunt la sfarsit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipotele si inimioare servite in vas de lemn" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pipotele si inimioare servite in vas de lemn-0
Pipotele si inimioare servite in vas de lemn-1

COMENTARII (11)

mihaelar63

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:27

arata super - extra si o poti servi cu ce garni vrei , mamaliguta , pireu , orez , cus-cus
MIha nu-mi vine sa cred cum zice cineva ,, asa ceva nu se exista''

Miha

Miha 1

20.10.2010, 17:05

Pai...eu as face, dar cin' sa le manance?

mihaelar63

mihaelar63 1

20.10.2010, 17:40

iti spun eu cum sa ,, induci in eroare adversarul '' , faci doar din pipote carnoase , pe care le tai mai marunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!