Pipotele si inimioare servite in vas de lemn

de corina241 in Pui, 19 Oct 2010 | 3164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote+inimi
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ardei verde mic
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • crenguta de cimbru 
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • verdeata(marar) proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipotele si inimioare servite in vas de lemn:

pipotele si inimioarele se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-o craticioara unde le calim cateva minute in putin ulei, apoi adaugam ceapa taiata marunt pe care o lasam pana se face aurie si stingem cu un pahar de apa si putina sare. Ardeiul il taiem in 4 si-l lasam sa fiarba pentru a-si lasa gustul (pt ca mai apoi il vom scoate).


Dupa ce au fiert bine inimioarele si pipotelele (vreo 20 minute la foc potrivit) adaugam pasta de tomate,piperul,foile de dafin si crenguta de cimbru si le lasam in continuare pe foc. Doar atunci cand s-a legat sosul adaugam usturoiul taiat marunt si totu'-i gata. Verdeata spalata si tocata marunt la sfarsit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipotele si inimioare servite in vas de lemn" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:27

arata super - extra si o poti servi cu ce garni vrei , mamaliguta , pireu , orez , cus-cus
MIha nu-mi vine sa cred cum zice cineva ,, asa ceva nu se exista''

Miha 1

20.10.2010, 17:05

Pai...eu as face, dar cin' sa le manance?

mihaelar63 1

20.10.2010, 17:40

iti spun eu cum sa ,, induci in eroare adversarul '' , faci doar din pipote carnoase , pe care le tai mai marunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin