Varză la grătar cu piept de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 10 Oct 2013 | 566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 varză mică
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză la grătar cu piept de pui:

Încingem gratarul, plita sau grillul. Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper. Se pune pe grătarul încins câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate și se păstrează la cald.


Cât timp pieptul de pui este pe grătar, ne ocupăm de varză. Eliminăm frunzele exterioare și se taie în felii groase de 2 cm, ținând cont să avem cotor pe toate feliile. E greu, dar realizabil, pentru că altfel se va destrăma pe grătar și o să avem un pic mai mult de muncă.. Se presară sare pe toate părțile și se stropește cu ulei de măsline. Se pune pe grătarul încins și se ține câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate pe un platou și se condimentează cu piper.


Servim imediat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză la grătar cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

10.10.2013, 11:15

mmm...ce bine arata

mirela0911 1

10.10.2013, 12:45

buuun

laura_n 1

10.10.2013, 14:10

nu am incercat niciodata, dar m-ai convins

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui marinat la gratar