Pireu de pastai verzi cu praz

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 2 Mar 2020 | 243 vizualizari

 

 Am mancat eu la un restaurant in Cluj un pireu foarte gustos. Bineinteles ca am cerut reteta. Era cu fasole verde, unt  si smantana. Eu am dezvoltat putin ce am aflat si am obtinut acest minunat pireu.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole verde frantuzeasca
  • 1 tulpina praz-partea verde
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri patrunjel verde
  • 2 linguri unt
  • 6 linguri smantana grasa
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pireu de pastai verzi cu praz:


  • Fasolea verde se fierbe in apa cu sare.

  • Scurgeti si clatiti cu apa rece sa nu-si piarda din culoare.

  • Prazul se taie bucati grosiere si se soteaza in unt pana se inmoaie.

  • Adaugati fasolea verde si sotati usor.

  • Transferati legumele sotate cu unt in blender.

  • Puneti in plus patrunjel verde , sare si smantana .

  • Blendati totul pana obtineti un amestec suficient de fin .

  • Pireul obtinut trebuie sa fie servit cald pentru ca contine unt.

  • Pireul de pastai verzi cu praz poate fi servit ca si garnitura .

  • Acest pireu mai poate fi servit si langa paste umplute .In acest caz puteti sa-l diluati cu putina apa ca sa aiba consistenta unui sos .

TIPS-URI

1

Pireul de pastai verzi cu praz poate fi servit ca si garnitura.

2

Acest pireu mai poate fi servit si langa paste umplute. In acest caz puteti sa-l diluati cu putina apa ca sa aiba consistenta unui sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de pastai verzi cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

03.03.2020, 20:34

dantes 1

09.03.2020, 10:34

deyutzky 1

15.03.2020, 01:31

Trebuie sa fie delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu costita de porc