Crumble cu legume

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Dec 2012 | 1269 vizualizari

 

O cină uşoară şi parfumată. Aş putea spune că am făcut această reţetă cu ce aveam prin casă în sensul că îmi rămăseseră codiţele ciupercilor de la Bourguignon, jumătate de dovlecel de la Croque Mademoiselle şi puţin unt de la Somon cu unt infuzat cu habanero şi lime şi a ieşit acest preparat uşor şi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei ţăiaţi mare
  • 1 ceapă tăiată mare
  • 100 grame de ciuperci
  • 1/2 dovlecel
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri muștar Dijon
  • 50 grame unt la temperatura camerei
  • 25 grame fulgi de migdale
  • 50 grame Gouda rasă
  • 25 grame făină
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu legume:

Legumele se sotează câteva minute în ulei, având grijă să rămână crocante. Se adaugă vinul și se lasă la foc mic pentru 15 minute. Se scot, se amestecă cu muștarul și se așează în două forme termorezistente.


Făina se amestecă cu vârful degetelor cu fulgii de migdale, untul și brânza formând un aluat ce seamănă cu firmiturile ce se așează peste legumele din formele termorezistente.


Se introduc la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru 30-35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

deyutzky 1

02.12.2012, 10:05

Sim0na 1

02.12.2012, 20:24

Ce buna trebuie sa fie..

Panacris 1

07.04.2014, 17:52

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta crumble cu mascarpone si capsuni