Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2013 | 1263 vizualizari

 

Simplu si gustos,ca sa nu mai lungesc vorba,ca poate va e foame....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 100 g unt
  • 1 cutie Ceva fin cu verdeata
  • sare
  • 1/2 kg cabanos ( pe asta l-am luat de la Festivalul cascavelei,direct de la producator)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos:

Curatam cartofii de coaja,ii spalam si apoi ii taiem cubulete.ii punem la fiert cu putina sare Cand sunt fierti ii pasam si adaugam untul si cutia de ceva fin,omogenizam si potrivim de sare.Carnatii ii taiem bucatele,ii crestam la capete si ii prajim in tigaia cu ulei incins.Servim cu castraveti murati.Sa aveti pofta....

 

TIPS-URI

1

de preferat sa taiem cartofii in bucatele egale,pe cat posibil,sa fiarba in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Miha 1

14.09.2013, 23:37

ete si la Cleme ce monumente a facut...

alilianaa 1

15.09.2013, 07:44

buni, buni palmierii tai

diaconta 1

16.09.2013, 15:53

Cam asa,mi-e cam foame cand am ajuns si eu la reteta ta dar cred ca-i mancata demult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08