Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2013 | 1399 vizualizari

 

Simplu si gustos,ca sa nu mai lungesc vorba,ca poate va e foame....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 100 g unt
  • 1 cutie Ceva fin cu verdeata
  • sare
  • 1/2 kg cabanos ( pe asta l-am luat de la Festivalul cascavelei,direct de la producator)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos:

Curatam cartofii de coaja,ii spalam si apoi ii taiem cubulete.ii punem la fiert cu putina sare Cand sunt fierti ii pasam si adaugam untul si cutia de ceva fin,omogenizam si potrivim de sare.Carnatii ii taiem bucatele,ii crestam la capete si ii prajim in tigaia cu ulei incins.Servim cu castraveti murati.Sa aveti pofta....

 

TIPS-URI

1

de preferat sa taiem cartofii in bucatele egale,pe cat posibil,sa fiarba in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Miha 1

14.09.2013, 23:37

ete si la Cleme ce monumente a facut...

alilianaa 1

15.09.2013, 07:44

buni, buni palmierii tai

diaconta 1

16.09.2013, 15:53

Cam asa,mi-e cam foame cand am ajuns si eu la reteta ta dar cred ca-i mancata demult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de brânzeturi