Piure cu snitel de pui

de Lau in Pui, 16 Feb 2011 | 4326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 2 lg margarina
  • 400 g lapte
  • 2 oua
  • pesmet
  • condimente
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu snitel de pui:

taiem pieptul de pui in felii, dupa care le batem, le condimentam si le lasam cat curatam cartofii si ii punem la fiert. Cartofi eu ii tai in 4 ca sa fiarba mai repede.


Batem ouale cu un pic de sare, punem intr-o farfurie pesmet si ne apucam de treaba. Luam cate o felie de pui si il dam prin ou apoi prin pesmet apoi iar prin ou,dupa care punem in tigaie. Uleiul sa fie incins. Repetam pana terminam pieptul. Cand au fiert cartofii ii scurgem de apa, adaugam laptele, margarina si ii pisam. Punem sare dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.02.2011, 10:51

un meniu pe gustul meu

Lau 1

17.02.2011, 11:23

multumesc fetelor,onesta iti dau dar cu varza murata nu mai am gogosari

Cris2711 1

17.02.2011, 17:34

simplu dar tare,tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant-la cuptor