Piure de cartofi

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 8258 vizualizari

 

Iata cum fac eu piureul de cartofi si este tare pufos si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • un varf de cutit sare
  • 2 linguri margarina rama
  • 100 ml . lapte
  • 1 ou crud
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi:

Se spala si se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si un varf de cutit de sare .

Se fierb acoperiti cu un capac  aproximativ 30 de minute.

Se scurg  cartofii de apa si se adauga margarina si laptele  fierbinte , se amesteca cu telul si la final se  adauga un ou crud proaspat , se amesteca pana devine pufos piureul nostru .

Este tare gustos , va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se serveste cu friptura si muraturi sau salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi in doua culori