Piure de cartofi cu carnat (sau reteta pentru copii)

de mimmi in Mancare copii, 8 Sep 2011 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100-150 g unt
  • lapte
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnat (sau reteta pentru copii):

Se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Se scurg si se piseaza. Se adauga untul,lapte si se amesteca pana obtineti consistenta dorita. Se mai adauga sare daca este necesar .


Se serveste langa carnat prajit sau pe gratar...sau langa orice fel de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnat (sau reteta pentru copii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mimmi 1

09.09.2011, 16:28

Bunica 1

30.09.2011, 09:41

Pentru copii si adulti

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos sub capac de piure