Piure de cartofi cu carnati prajiti

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2010 | 14340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • lapte
  • unt
  • smantana
  • carnati proaspeti de porc
  • bulion
  • 0 lingura faina
  • sare,piper
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnati prajiti:

Se pune carnatii la fiert intr-o tigaie si se lasa pana scade apa.Se adauga la sfarsit ulei si se rumenesc frumos.In timp ce cartofi de piure fierb se prepara sosul de rosii.Intr-o cratita se topeste unt se adauga o lingura de faina.Nu se prajeste.Se toarna apa pana se face sos pe urma se pune bulion,sare,piper si marar verde tocat.Piureul se face cu unt,lapte fierbinte iar la sfarsit o lingura mare de smantana dulce.Se mixeaza pana devine spumos.Se serveste piureul cu carnatii prajiti si sos de rosii.E foarte gustos si foarte rapid de facut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MIUTA 1

26.11.2010, 16:11

Va multumesc

mena29 1

26.11.2010, 23:59

Gurmanzii 1

28.11.2010, 13:57

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pipote cu cartofi noi la cuptor