Piure de cartofi cu mini caltabos

de geoline in Porc, 26 Feb 2015 | 964 vizualizari

 

Am primit acesti mini caltabosi de la cineva, sunt facuti in casa, eu le zic caltabosi pentru ca se aseamana la gust, dar sunt fara orez,,,si m am gandit ca ar merge cu piureul de cartofi...si bine m am gandit:))

 

INGREDIENTE

  • 4 mini caltabosi
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu mini caltabos:

Se curata cartofii,se spala ,se taie in bucati si se fierb pana incep sa se sfarame.se scurge apa si se piseaza bine,apoi se adauga untul si la urma laptele putin cate putin dupa consistenta pe care o dorim.Piureul obtinut se freaca bine cu telul pana devine spumos.Caltabosii se dau in clocot,se arunca apa,si se pun in alta apa unde se fierb aprox 1ora.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu mini caltabos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

26.02.2015, 23:07

geoline 1

26.02.2015, 23:33

Bya Ralu 1

27.02.2015, 19:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci de roua in sos de smantana cu piure de cartofi