Piure de cartofi cu mini caltabos

de geoline in Porc, 26 Feb 2015 | 1115 vizualizari

 

Am primit acesti mini caltabosi de la cineva, sunt facuti in casa, eu le zic caltabosi pentru ca se aseamana la gust, dar sunt fara orez,,,si m am gandit ca ar merge cu piureul de cartofi...si bine m am gandit:))

 

INGREDIENTE

  • 4 mini caltabosi
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu mini caltabos:

Se curata cartofii,se spala ,se taie in bucati si se fierb pana incep sa se sfarame.se scurge apa si se piseaza bine,apoi se adauga untul si la urma laptele putin cate putin dupa consistenta pe care o dorim.Piureul obtinut se freaca bine cu telul pana devine spumos.Caltabosii se dau in clocot,se arunca apa,si se pun in alta apa unde se fierb aprox 1ora.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu mini caltabos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

26.02.2015, 23:07

geoline 1

26.02.2015, 23:33

Bya Ralu 1

27.02.2015, 19:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu piure si sos rosu