Piure de cartofi la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 2624 vizualizari

 

Sursa de inspiratie pentru aceasta reteta a fost bucataras Tavi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 150 ml supa de legume
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 100 g cascaval
  • unt cat o nuca
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata fierti , se scurg de apa , se pun intr-un vas si se zdrobesc.Adaugam putin unt ,supa de legume si amestecam bine.


Separat , intr-o tigaie incingem uleiul si rumenim ceapa taiate marunt.Adaugam si ardeiul gras taiat cubulete si mai lasam la calit cateva minute dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Lasam sa scada .


Peste piureul de cartofi turnam legumele calite(mai pastram 2-3 linguri) , cascavalul ras si condimentam cu sare si piper dupa gust.Amestecam bine.Punem piureul intr-un vas uns cu putin unt, turnam restul de legume calite in mod uniform si dam la cuptor pentru circa 15-20 min.Scoatem din cuptor lasam sa se raceasca putin si apoi putem servi ca atare sau drept garnitura .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 19:55

Da Rocsi e tare bun...............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 19:56

Merita incercat Postavaru..............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 19:57

Corina si la mine este pentru prima data dar voi mai face cu siguranta pentru ca mi-a placut tare mult.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Gogosele din cartofi