Piure de spanac cu oua

de angyb in Mancaruri de legume, 16 Mai 2012 | 4071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de spanac
  • 1 cana de lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • sare
  • oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu oua:

Spanacul se spala bine ,si se pune la fiert in apa sarata.cand este fiert se scurge de apa si se toaca marunt.

Intr-o cratita se caleste usturoiul tocat peste care se adauga spanacul maruntit si 1/2 cana de apa.Separat facem o ingroseala din faina si 1/2 cana de lapte si se adauga peste spanac cand da in clocot .Se adauga si restul de lapte.

Ouale se prajesc ochiuri.

La masa!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Alinutza80 1

16.05.2012, 20:42

foarte bun!

iri_iri 1

16.05.2012, 21:31

bun,bun

mihaelar63 1

17.05.2012, 10:46

Spanac si peste , oricand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!