Piure in trei culori

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2017 | 4651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 1 kg cartofi mov
  • 2 morcovi
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure in trei culori:

Curatam cartofii albi, cartofii mov si morcovii de coaja. Ii spalam bine. Fierbem aceste legume separat.

Intre timp, punem laptele intr-o craticioara impreuna cu untul taiat cubulete. Il lasam la foc mic, pana untul se topeste. Scoatem legumele din apa, atunci cand s-au fiert suficient. Pasam cartofii in boluri separate. Dupa ce i-am pasat, ii mixam putin pana ii transformam intr-o pasta pufoasa. Taiem morcovul in bucati mici si il facem pasta intr-un chopper. Adaugam jumatate din cantitatea de piure alb in pasta de morcovi. Amestecam pana la omogenizare. Adaugam sare si piper, dupa gust, in fiecare piure. Adaugam in cantitati egale, amestecul de lapte cu unt in cele trei feluri de piure si amestecam pana la omogenizare. Asezam cele trei feluri de piure in asa fel, incat toate culorile sa iasa frumos in evidenta. Eu am pus cele trei feluri de piure, in posuri de unica folosinta si le-am montat in forme rotunde. Puteti servi acest piure alaturi de ce doriti voi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

oanapl 1

25.05.2017, 15:07

Waw! Ce bine arata!

anca_rm 1

25.05.2017, 15:23

delicios si frumos

UrsanMihaela 1

23.12.2017, 23:19

un produs aparent banal prezentat foarte frumos pe farfurie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bogaci a la Sanda Marin