Quiche de broccoli cu sunca si branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2015 | 1357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat pentru tarte
  • 250 gr broccoli
  • 100 gr conopida
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • o cutie mica de porumb
  • sare, piper alb, nucsoara
  • 5 oua
  • 500 ml lapte
  • 100 ml smantana dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche de broccoli cu sunca si branza:

- Se fierbe broccoli si conopida , dar s anu fie foarte moi si apoi ii strecuram.


- Sunca felii se taie julien; cascavalul cubulete; aluatul daca e congelat se dezgheata in prealabil la temperatura camerei.


- Luam o forma de tarta si o ungem cu margarina, apoi asezam aluatul si il aranjam frumos. Intr-un bol amestecam cu grija ingredientele, le condimentam cu sare, piper alb si le asezam in forma de tarta. Batem ouale cu smantana si adaugam laptele. Turnam compozitia peste brocoli din tava atat cat sa acopere, si dam la cuptorul incins la 200 grade. Se lasa pana s.a intarit si rumenit putin deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de broccoli cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

14.09.2015, 12:01

Gicuta69 1

14.09.2015, 14:15

Tare buna!

mihaelar63 1

16.09.2015, 14:20

Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta video: Ciuperci umplute - Philips Multicooker