Quiche de broccoli cu sunca si branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2015 | 4948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat pentru tarte
  • 250 gr broccoli
  • 100 gr conopida
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • o cutie mica de porumb
  • sare, piper alb, nucsoara
  • 5 oua
  • 500 ml lapte
  • 100 ml smantana dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche de broccoli cu sunca si branza:

- Se fierbe broccoli si conopida , dar s anu fie foarte moi si apoi ii strecuram.

- Sunca felii se taie julien; cascavalul cubulete; aluatul daca e congelat se dezgheata in prealabil la temperatura camerei.

- Luam o forma de tarta si o ungem cu margarina, apoi asezam aluatul si il aranjam frumos. Intr-un bol amestecam cu grija ingredientele, le condimentam cu sare, piper alb si le asezam in forma de tarta. Batem ouale cu smantana si adaugam laptele. Turnam compozitia peste brocoli din tava atat cat sa acopere, si dam la cuptorul incins la 200 grade. Se lasa pana s.a intarit si rumenit putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de broccoli cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

14.09.2015, 12:01

Gicuta 1

14.09.2015, 14:15

Tare buna!

mihaelar63 1

16.09.2015, 14:20

Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute