Pizza

de elena1988 in Pizza, 4 Noi 2010 | 1495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 15gr de drojdie,
  • sare,
  • faina cat cuprinde,
  • apa,
  • putin cimbru.
  • Baz:
  • 1 cutie de ciuperci,
  • salam uscat,
  • masline,
  • ardei rosu gras,
  • cascaval si ketchup picant.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Din drojdie apa calda, sare si faina se face aluatul care se pune la dospit pana isi dubleaza volumul, intr-o tava mare de la cuptorul aragazului se pune hartie de copt, aluatul se pune pe blatul de la bucatarie care fost uns cu ulei si se imparte in 2, se intinde o foaie mai mare si se decupeaza un cerc mare(eu am folosit fundul care se detaseaza de la o tava de tort) se pune blatul in tava se unge cu ketchup se presara cimbru , se pune putin cascaval ras, ciupercile,maslinele, salamul, ardeiul, si iarasi cascaval, se lasa la cuptorul bine incins 10-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

04.11.2010, 15:13

onuta 1

04.11.2010, 23:22

si eu vreau.

elena1988 1

25.02.2011, 19:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii de paine