Pizza cu piept de pui

de Xandrinne in Pizza, 15 Sep 2013 | 516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g faina,
  • 200 ml apa calduta,
  • drojdie cat o nuca,
  • 1 lingurita de zahar si una de sare,
  • 2-3 linguri ulei;
  • 350 g piept de pui,
  • 1 borcan cu rosii in bulion (homemade),
  • 2 ardei grasi,
  • branza (cas pus cu sare, pentru iarna), dupa gust,
  • busuioc.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui:

Mai intai am pregatit aluatul: in castronul cu faina am facut o adancitura unde am pus drojdia sfaramata, presarata cu zahar, dupa care am turnat usor lichidul caldut, amestecand cu o lingura, sa incorporez si putin din faina; am lasat sa dospeasca un pic drojdia dupa care am am amestecat si restul de faina din castron. Am inceput sa framant aluatul, adaugand si sarea, mai apoi uleiul, pana nu mi s-a mai tinut de degete coca rezultata. Am lasat la dospit cca o ora.   

Intre timp am taiat pieptul de pui cuburi pe care le-am calit usor in unt. Aluatul crescut l-am portionat si l-am intins in tavi. Am pus deasupra rosiile, cu tot cu sos, pieptul de pui, branza, ardeii, am presarat cu busuioc.  

Eu am mai pus deasupra cateva felii de rosii, dar nu din cele conservate, apoi am copt pizza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu piept de pui-0
Pizza cu piept de pui-1
Pizza cu piept de pui-2
Pizza cu piept de pui-3
Pizza cu piept de pui-4

COMENTARII (11)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

15.09.2013, 21:09

diaconta

diaconta 1

16.09.2013, 15:45

imi place

simona72

simona72 1

16.09.2013, 16:05

Buna raau!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!