Pizza cu pui

de - TABITA - in Pizza, 18 Mar 2016 | 658 vizualizari

 

Pizza cu pui e preferata mea.
A iesit chiar foarte buna!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 600 g faina
  • 150-200 ml apa
  • 1 plic drojdie
  • rozmarin
  • ulei de masline sare

Umplutura:

  • 400 g piept de pui
  • ulei de masline
  • sare
  • ciuperci din conserva
  • masline
  • rosii si suc de rosii
  • mozzarella rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Drojdia se pune in putina apa calduta cu sare.


Intr-un bol mai mare se pune faina. Se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia, rozmarinul. Se formeaza un aluat, adaugand treptat apa, uleiul de masline si se framanta.


Se acopera bolul cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 1 ora.


Intre timp se pregateste umplutura.


Pieptul de pui se portioneaza in bucatele mici si se soteaza in ulei de masline. Se adauga sare. Apoi se lasa sa se racoreasca pana cand va creste aluatul.


Se tapeaza o tava cu hartie de copt.


Dupa ce aluatul a crescut se poate imparti in 2 blaturi sau va rezulta unul mai mare.


Se intinde blatul si se aseaza in tava.!


Se adauga pe rand ingredientele: suc de rosii, rosii, pui, ciuperci, masline, mozzarella.


Se incalzeste cuptorul la foc mediu si se da tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte ingrediente dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

- TABITA - 1

19.03.2016, 20:28

Da Rocsi, e foarte buna

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 16:40

- TABITA - 1

21.03.2016, 22:20

Rahela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui