Melci cu ciuperci

de gaby_gabytza in Pizza, 18 Mar 2012 | 1972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 250 ml iaurt
  • 300 g ciuperci
  • masline
  • ardei rosii
  • cascaval
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri apa
  • ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu ciuperci:

Faina o amestecam cu sarea,zaharul.


Adaugam drojdia dizolvata in putin lapte si incepem sa framantam adaugand treptat iaurtul la temperatura camerei.


Framantam pana devine nelipicios,acoperim si lasam intr-un loc calduros cca 30 min.


Ciupercile le spalam si le fierbem dupa ce le prajim in putin ulei cu ceapa si 2 catei usturoi.


Ardei ii taiem fasii,dam cascavalul prin razatoare,pasta de tomate o amestecam cu apa.


Intindem o foaie,intindem pasta de tomate,ciupercile,ardei si cascavalul.


Rulam si taiem bucati de cca 4 cm,le asezam in tava le ungem cu ou si adaugam cascaval deasupra.


Dam tava la cuptor pana s-a rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:39

VERONICA2607 1

19.03.2012, 10:42

super

MIUTA 1

19.03.2012, 12:14

Excelent ce bine arata si cred ca sunt foarte gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rulouri de post cu gem de prune si nuca