Pizza casei

de tammar in Pizza, 23 Sep 2013 | 573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 5 linguri pasta de tomatte
  • 5 felii cascaval
  • 5 felii sunca afumata
  • cateva fire de ceapa verde
  • 3 rosii
  • 10 felii de salam uscat
  • 20 g branza dulce
  • 20 g susan
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Taiem bagheta pe jumatate, apoi jumatatile baghetei le taiem in doua ca sa obtinem 4 bucati dintr-o bagheta.


Le ungem cu pasta de tomate,ceapa verde taiata rondele,felii de salam ,felii de rosii taiate rondele subtiri,cascaval si sunca afumata ,le asezam pe bagheta,presaram susan ,branza si ulei de masline.


Asa facem si cu celelalte ,apoi le dam la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

23.09.2013, 20:29

alilianaa 1

23.09.2013, 22:25

buna pizza

tammar 1

24.09.2013, 01:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat