Pizza cu salam

de Angelina_Elena in Pizza, 15 Oct 2013 | 851 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cubulet drojdie
  • apa calduta

Topping:

  • salami
  • mozzarella
  • ketchup dulce Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Aluat:


Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.


Lasam 10 minute sa dospeasca.


Intr-un vas punem faina, oregano, sarea si drojdia dospita.


Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.


Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.


Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.


Lasam pana isi dubleaza volumul.


Pregatire:


Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.


Intindem aluatul intr-o foaie subtirica, apoi o asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat punem ketchup dulce Univer si feliute de salami.


Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos, apoi o scoatem din cuptor, punem mozzarella, lasam putin sa se topeasca apoi servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

15.10.2013, 18:40

nadea68 1

15.10.2013, 20:31

Lia_ 1

16.10.2013, 15:28

nu ma satur de pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam