Pizza

de Angelina_Elena in Pizza, 23 Oct 2011 | 4418 vizualizari

 

Nimic nu este mai bun decat o pizza facuta in casa...

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • jumatate cubulet de drojdie 
  • sare
  • apa calduta
  • 1 ceapa
  • salam
  • cascaval
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.Dupa ce am framantat lasam la dospit la loc cald.Intr-o tigaie punem ulei la inchis apoi adugam ceapa si lasam sa se calesca.Dupa ce sa calit ceapa adaugam 4-5 linguri de bulion,amestecam bine si mai lasam cca 1 minut la foc.Punem ceapa intr-o strecuratoare sa se scurga de ulei.Cand aluatul a dospit intindem o foaie(de 1 cm grosime).Peste foaie intindem putin bulion apoi intindem un strat de ceapa,feliile de salam si dam la cuptorul incins pana se coace blatul.Inainte sa o scoatem din cuptor presaram deasupra cascaval ras si mai lasam 2-3 minute pana cand se topeste cascavalul.Se serveste calda cu sau fara sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos si usturoi