Pizza

de Angelina_Elena in Pizza, 23 Oct 2011 | 2568 vizualizari

 

Nimic nu este mai bun decat o pizza facuta in casa...

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • jumatate cubulet de drojdie 
  • sare
  • apa calduta
  • 1 ceapa
  • salam
  • cascaval
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.Dupa ce am framantat lasam la dospit la loc cald.Intr-o tigaie punem ulei la inchis apoi adugam ceapa si lasam sa se calesca.Dupa ce sa calit ceapa adaugam 4-5 linguri de bulion,amestecam bine si mai lasam cca 1 minut la foc.Punem ceapa intr-o strecuratoare sa se scurga de ulei.Cand aluatul a dospit intindem o foaie(de 1 cm grosime).Peste foaie intindem putin bulion apoi intindem un strat de ceapa,feliile de salam si dam la cuptorul incins pana se coace blatul.Inainte sa o scoatem din cuptor presaram deasupra cascaval ras si mai lasam 2-3 minute pana cand se topeste cascavalul.Se serveste calda cu sau fara sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

24.10.2011, 15:36

Sanda multumesc

MotanLaOale 1

24.10.2011, 16:59

Angelina_Elena 1

24.10.2011, 18:51

Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori de pizza