Pizza

de deyutzky in Pizza, 8 Apr 2012 | 2141 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingredientele sunt pt 2 pizza cu diametrul de 27 cm

Pt aluat:

  • aprox. 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • sare
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de ulei
  • 350 gr iaurt

Pt umplutura:

  • 2 pulpe de pui + jum dintr-un piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • pasta de tomate
  • oregano
  • sare
  • masline feliate
  • 1 rosie
  • 2 buc cabanos
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluat:


Incalzim putina apa intr-un ibric si adaugam drojdia pana se dizolva.


Intr-un bol mai mare punem faina iar in mijloc adaugam drojdia dizolvata si restul ignredientelor (sarea, oul, uleiul si iaurtul) si framantam bine pana nu se mai lipeste de maini dupa care acoperim bolul cu un servet si il lasam la crescut la loc cald aprox 1 h - 1h jumate.


Umplutura


Carnea o taiem cubulete mici si o punem intr-o tigaie cu ulei incins. Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt pana se calesc putin. Punem pasta de tomate, adaugam putina apa amestecand bine pana se formeaza un sos, apoi punem oregano si sare dupa gust.


Dupa ce aluatul a crescut il impartim in 2 si cu sucitorul facem 2 foi (blaturile).


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt intindem primul blat peste care adaugam jumatate din sosul preparat peste care adaugam 1 cabanos taiat cubulete (1 il pastram pt a2a pizza), masline, cateva felii de rosii iar deasupra presaram cascavalul ras.


Dam la cuptor pt aprox 40 min pana se rumeneste.


La fel se procedeaza si cu a2a pizza.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.04.2012, 09:20

ce bine arata!!!!

deyutzky 1

09.04.2012, 11:09

multumesc pusikmea te invit la o portie

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din faina integrala