Pizza

de Constelatialeu in Pizza, 12 Ian 2013 | 9854 vizualizari

 

Am avut pofta de gogosi ,dupa ce am vazut aici poza si reteta.De la Gogosi am ajuns sa fac si pizza.

 

INGREDIENTE

Aluat pizza

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • 2 lingurite zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 linguri ulei

umplutura

  • 2 cepe de apa
  • o jumatate de ardei rosu( atat mai aveam)
  • 10 masline ( si astea ramase prin frigider)
  • 1 ou
  • niste salam sasesc ( cca 300 g)
  • 1 borcan de ciuperci
  • cascaval,cat te lasa inima sau mai ai prin frigider
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face un aluat de pizza din drojdia diluata in laptele caldut,cu zahar si sare,se amesteca cu faina si uleiul.


Se lasa la crescut cca 1/2 ora,se intinde foaia de aluat pizza in tava si desupra se pune umplutura.


Am taiat ceapa si ardeiul,le-am calit un pic,impreuna cu salamul.


Am adaugat ciupercile,maslinele,oul,dupa ce am scos din tigaie,cele calite.


Am intins umplutura,am taiat cascavalul bucatele,l-am pus peste umplutura si la cuptor pina s-a rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

13.01.2013, 12:05

cam tarziu,ca n-a ramas nimic,nici macar o maslina....

Ubulika 1

14.01.2013, 19:01

pfuai cum arataaaaaaa

Geanina87 1

14.01.2013, 23:11

buuuuuna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza clasic