Pizza

de blue65 in Pizza, 14 Oct 2013 | 1911 vizualizari

 

o pizza cu de toate :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • faina 500 g
  • lapte 250 ml
  • sare
  • zahar-un varf de cutit
  • drojdie 20 g
  • ulei de masline 2 linguri
  • Umplutura
  • ciuperci-6 buc
  • ardei gras-1 buc
  • sunca presata-3 felii
  • salam-2 felii
  • ketchup Univer
  • masline-50 g
  • rosii-2 buc
  • mozzarela-150 g
  • capere-10 g
  • ceapa-1 bucata
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face maiaua din drojdie, sare, putin lapte si o lingura de faina si se lasa 15 minute, dupa care se adauga in faina, se pune uleiul de masline, se framanta adaugand treptat laptele; se lasa aluatul la crescut 40 minute.

Ingredientele se taie, ceapa, ardeiul si ciupercile se calesc putin, caperele se pun cateva minute in apa.

Se intinde foaia pentru pizza, se unge cu ketchup, se adauga toate ingredientele, apoi busuiocul; se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu

TIPS-URI

1

legumele le calim putin pentru a nu lasa apa (pe pizza)

2

foaia de pizza o intepam cu o furculita inainte de a pune ingredientele

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

15.10.2013, 10:55

Rocsi 1

15.10.2013, 13:07

Bine ai venit

blue65 1

15.10.2013, 14:05

multumesc; sunt "bucatareasa" de familie, dar gatesc mereu cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat fraged