Pizza

de JulyCris in Pizza, 13 Ian 2014 | 1295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml apa calduta(minerala)
  • 25 gr drojdie proaspata sau o lingurita drojdie uscata
  • 1 lingura miere sau zahar
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei
  • Pt Umplutura
  • salam,sunculita,ciuperci,masline,ardei,cascaval ras, etc
  • sos de rosii sau ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un bol se pune faina impreuna cu apa calduta, sarea si dupa caz, drojdia uscata (ca atare) sau proaspata. Daca se foloseste drojdie proaspata se pune intr-un pahar cu o lingurita de zahar si se dizolva cu putina apa (din cei 250 ml se folosesc 50 ml), iar apoi se adauga in faina. Se amesteca bine cu mainile, apoi se adauga uleiul treptat. Se framanta aluatul pana cand nu se mai lipeste de bol, apoi il acoperim cu un servet curat si se lasa la dospit aproximativ o ora, pana isi dubleaza volumul.


Dupa ce s-a dospit aluatul, pregatim doua (2) tavi de pizza cu putin malai (se pune ca sa nu se lipeasca) si se intinde aluatul cu mainile. Se pune sosul de rosii, apoi umplutura (dupa gusturile fiecaruia) si se baga la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.01.2014, 10:56

Este buna.

Pushaa 1

14.01.2014, 15:01

JulyCris 1

14.01.2014, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)