Pizza

de JulyCris in Pizza, 13 Ian 2014 | 1210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml apa calduta(minerala)
  • 25 gr drojdie proaspata sau o lingurita drojdie uscata
  • 1 lingura miere sau zahar
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei
  • Pt Umplutura
  • salam,sunculita,ciuperci,masline,ardei,cascaval ras, etc
  • sos de rosii sau ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un bol se pune faina impreuna cu apa calduta, sarea si dupa caz, drojdia uscata (ca atare) sau proaspata. Daca se foloseste drojdie proaspata se pune intr-un pahar cu o lingurita de zahar si se dizolva cu putina apa (din cei 250 ml se folosesc 50 ml), iar apoi se adauga in faina. Se amesteca bine cu mainile, apoi se adauga uleiul treptat. Se framanta aluatul pana cand nu se mai lipeste de bol, apoi il acoperim cu un servet curat si se lasa la dospit aproximativ o ora, pana isi dubleaza volumul.


Dupa ce s-a dospit aluatul, pregatim doua (2) tavi de pizza cu putin malai (se pune ca sa nu se lipeasca) si se intinde aluatul cu mainile. Se pune sosul de rosii, apoi umplutura (dupa gusturile fiecaruia) si se baga la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.01.2014, 10:56

Este buna.

Pushaa 1

14.01.2014, 15:01

JulyCris 1

14.01.2014, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)